tid för eftertanke

Den senaste tiden har varit tuff. Det har varit jobb dag ut och dag in och även kvällar och ibland sömnlösa nätter. Men nu, en halvtimme innan julavfärd, är jag äntligen klar. Typ. Någon enstaka korrigering och kanske ett tillägg här så är vi hemma. Alldeles strax rullar Framtidens brors bil in framför DN-huset lastad med min väska som jag packade igår och min stora kärlek. Sen åks det norrut, mot barn och snö. Mot min första jul utan mamma och pappa, mot fem dagars snöbollskrig och öppen spis-eldande. Jag har räknat med att läsa ut fyra hela böcker och använda ett ganska stort antal raggsockar. Jag tror, nästan vet, att det här kommer att bli den bästa julen sen jag var barn. Längtar. Ska bara slänga lite papper, kissa och låsa mitt skåp. Sen drar vi: Norrland take good care of me!!!

En kommentar på “tid för eftertanke”

  1. ankan skrev:

    norrland tar god hand om alla! god jul!

Skriv en kommentar, hörru!

You must be logged in to post a comment.