tjeck this out

Sjukt romantiskt och framförallt GOTISKT och rökigt och dimmigt och vi såg aldrig dagsljuset men vi höll hand alltid och vi sov och åt en massa kolhydrater och det dracks öl och jag tog till och med en cigarett och vi åt kanin och snigel för nästan inga pengar och shoppade sjuka white trash-accessoarer spelade biljard på Einstein och Kafkas gamla favorithak och åt massor av friterat och kål som är så underskattat och vi kysstes var sjunde steg men tjeckerna pratade nästan aldrig. Nu är vi hemma, helt fulltankade med kärlek och LIV. Jag läste en fantastisk bok: “Kärlekens historia” av Nicole Krauss. Den fick mig att tänka på att man finns inte, sen föds man och från dess att man föds dör man. Lite varje sekund varje dag.

3 kommentarer på “tjeck this out”

 1. Hanna skrev:

  åh jag tycker verkligen om att du är kär och lycklig. man brukar ju må dåligt av att andra är det om man själv inte är det men du känns så genuint att jag bara ler när jag läser dina kärleksförklaringar.

 2. sanna skrev:

  låter underbart. och jag gillade också den boken.

 3. edit skrev:

  ja vad ska man säga
  du har lyckats
  jag är glad för din skull
  det är kul att se att du njuter av livet
  unnar dig det verkligen

Skriv en kommentar, hörru!

You must be logged in to post a comment.