modelejon sökes

Jag söker snygga/coola/fina/speciella tjejer/kvinnor och killar/män som INTE bor i Stockholm. Ta ett kort där både hjässa och fötter syns och skicka det tillsammans med namn, ålder och bostadsort till mig på anastelle.wieslander@expressen.se. Jag vill även ha en liten tillhörande story – typ om något av plaggen, var du köpt det och hur mycket det betyder för dig eller om hur du tänkte när du satte på dig just de här kläderna eller hur din stil är i allmänhet och vad du gillar. Kom igen, maila mig NU så får du kanske vara med i mitt fina stilreportage i Expressen Fredag.

vilken stil

Är jag säljande?

2 kommentarer på “modelejon sökes”

  1. isabelle skrev:

    åh! kan man fortfarande skicka in?

  2. Anastelle skrev:

    Ja skicka in!!!

Skriv en kommentar, hörru!

You must be logged in to post a comment.