bakis av julmust?

Jag känner alla klassiska tecken på bakfylla: trötthet, ont i huvudet, ovanligt hungrig och den där hemska oförmågan att fokusera. Rätt härlig hemma, men på jobbet bara hemsk. Och jag drack ju två glas vin – i onsdags.

Det här med att man måste tycka saker hela tiden, känns inte det fruktansvärt uttjatat? Jag ska börja säga “jag vet inte” och “jag bryr mig faktiskt inte” mycket oftare. Man måste väl inte tycka och tänka om allt bara för att man kan.

Sa jag att jag är bakis i dag? Det tycker jag i alla fall är mycket konstigt.

Vilket underbart inlägg i debatten. Trevlig helg! Och grattis Hannes Dükler.

2 kommentarer på “bakis av julmust?”

  1. Hannes Dükler skrev:

    Tack i efterskottiz!

  2. Anastelle skrev:

    sluta googla dig själv!!

Skriv en kommentar, hörru!

You must be logged in to post a comment.