Träningsvärk

Jag fick ont i knäna och fick gå sista biten, men jag sprang väl dryga milen iaf! Idag värker det, öm i knäna och en nerv i vänstra skinkan vill ha handpåläggning. Nu sitter jag här och skrattar åt min kompis Camilla som legat med Håkan. Färjan–Håkan, Baren–Håkan, ni vet hur det är med de många namnen till det kära barnet. Men Camilla är svinnöjd. Jag också. Vet inte varifrån “Menet” kom. Camilla skulle ligga med vemsomhelst som varit med i tv. Hon är sån, och hon skäms inte för det. Hon hyllar sin starfuckeritet! När jag nämnde Camilla i Nöjesguiden en gång scannade Camilla in det och faxade till sin mamma. Sen plastade hon in artikeln och gick runt med den i sin handväska i år och dar. Hon är helt fantastisk min Camilla. Helt underbar. Jag saknar henne.

En kommentar på “Träningsvärk”

 1. camilla skrev:

  HAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
  ILOVE IT!
  fy nu e ja så stolt över mitt ligg med håkan att ja ska nog åka färjan o få till det med vakten oxå!
  ja saknar dig.
  men nu har ja ju hånglat med micke p oxå. tog upp det på mammas tjej middag hon tycker inte d e lika kul med mitt horeri in i kändisvärlden.
  ja har de där från tidningen på mitt kylskåp hemma o känner mig nästan känd när ja läser det. om och om och om igen!

Skriv en kommentar, hörru!

You must be logged in to post a comment.