stämningsdödaren nummer ett är inte vitlök

Bild från aftonbladet.se

Idag läste jag ett tungsint reportage om ett par som träffats då de båda sörjde sina respektive stora kärlekar. De var unga lyckliga, hade barn, hade allt. Sen dog hennes älskade kille i en bilolycka och hans fina tjej i cancer.

Jag tänkte mig in i och fick hugg efter hugg i magen när jag föreställde mig att min stora kärlek skulle försvinna bort, dö, lämna mig.

Men sen träffade de här sörjande, Lotta och Micke eller så, varandra och blev kära men de plockade aldrig bort bilderna på sina respektive och de sa hela tiden att de minsann var fyra i sitt förhållande. Våta ögon hos mig. Först av sorgligheterna men sen kanske mer av andra sorters tårar när jag kom till följande:

“Kanske hjälpte det också att Micke och Benny enligt andra är ganska lika, om än på olika plan. Båda skelar på samma öga och båda har släkt i Halland.”

En kommentar på “stämningsdödaren nummer ett är inte vitlök”

  1. camilla skrev:

    Kanske hjälpte det också att Micke och Benny enligt andra är ganska lika, om än på olika plan. Båda skelar på samma öga och båda har släkt i Halland.”
    HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Skriv en kommentar, hörru!

You must be logged in to post a comment.