Identitetslös

Hej. Jag har glömt min plånbok i Framtidens brorsas bil som står parkerad i Hammarby sjöstad. Jag har inga pengar, inget passerkort, ingen legitimation, ingenting. Efter jobbet idag ska jag ta på mig mina nya träningskläder som jag fått från mamma och jogga dit för att hämta plånkan, och sen jogga hem. Jag är ändå rätt glad för det, gillar måstet. Och glad för femhunkan jag fick av Framtiden till “lite lunch och så”. En femhunka. Pengar är liksom inget problem. Snart åker vi till Island och konsumerar. Hyra islandshäst? Nej nej, vi köper varsin istället. Och lämnar dem på slätten sen som övergivna sommarkatter.

3 kommentarer på “Identitetslös”

  1. det finns ett namn skrev:

    Det finns ett namn på tjejer som får en kick av pengar, de kallas bestämt för “gold diggers”.

  2. Framtiden skrev:

    Alltså, det var ett LÅN! Ge tillbaka mina pengar.

  3. lia skrev:

    hahahahaha

Skriv en kommentar, hörru!

You must be logged in to post a comment.