Märkt för livet

Den 28 mars förlovade vi jag mig med den bästa finaste roligaste smartaste underbaraste. Jag har inte ångrat mig en sekund och nu äntligen har vi smält ner släktguldet och fått klart ringarna. En sista finputsning efter provningen idag, sen har jag ring på fingret. Äntligen. På vägen hem, längs Drottninggatan, ville Framtiden som vanligt gå in i en godisaffären vid Bengans. Som vanligt så plockade han på sig en massa saker och gick till kassan. Lämnade fram sitt kort. Möttes som vanligt av frasen “Tyvärr, vi tar inte kort!”. Suckade, som så många gånger förr och sa “VA?? Inte kort? Va sjukt!”. Så gick vi hemåt utan choklad. Sån är min fästman. Det lilla upproret.

3 kommentarer på “Märkt för livet”

 1. pinsam skrev:

  fint, grattis!

 2. lia skrev:

  åh vad glad jag blir för er! ÄNTLIGEN en ring att visa upp för norrlänningarna.
  Så glada de ska bli nu.

 3. Anastelle skrev:

  ja nu kanske dom fattar!!

Skriv en kommentar, hörru!

You must be logged in to post a comment.