Svälj bullen och håll käften

I förrgår la jag ut en länk till en sida där två handikappade personer lagt ut sexbilder på sig själva. Jag tyckte det var en mycket spännande sida! Jag har aldrig sett, vad jag tror är två CP-skadade, sexa loss. Visst blev jag lite chockad vid första anblicken, man blir väl det när man ser något man inte är van att se.

Men allra mest chockad är jag över kommentarerna från mina läsare. Vad sägs om citat som “Det var det sorgligaste jag sett“, “det var vidrigt, hemskt och elakt, jag mår illa” och “jattejattelaskigt“? Ursäkta mig, men jag tror NI är de sorgligaste, de elakaste och de läskigaste människorna jag stött på. Jag skäms över att ni besöker min domän. Fy fan.

11 kommentarer på “Svälj bullen och håll käften”

 1. Göra narr skrev:

  Frågeställning är väl snarare på om inte du är sorglig som lägger upp bilder för att göra narr av handikappade som också har rätt till ett fungerande sexliv.

 2. sara skrev:

  Nä Stelly, det var mer än fråga om att någon måste hjälpa dem i position och det är synd om stackaren… Och kanske cokså synd om dem om det inte är frivilligt. änk om det är nagon som utnyttjar dem och tar bilder. who knows…

 3. hey skrev:

  Jag blev också först lite näpen…
  men ja tänk om de är uttnyttjade, men det finns väl tjejer liksom killar som blir uttnytjade i sexindustrin hela tiden, är det extra synd om dessa människor för att de är handikappade?

  Men det var väl också lite dom här reaktionerna du väntade dej va?

 4. edit skrev:

  men alltså? varför lägga upp något för att liksom “kolla! de handikappade har sex!” DET är väl vidrigt och läskigt? Lyteskomik och trakasserier. Jag skäms över att se sånt på din sida

 5. Georg skrev:

  SKitsnack, Bra Anastelle, Varför ska det vara en sån big deal.. De e handikappade ja visst. men varför skulle de vara utnyttjade? varför bör man inte som “normal” få se det, och varför är det chockande?

  Jag tycker att det inspirerande. kan dom så kan jag.

  jävla moralkärringar och trångsynta människor ni är.

  heja stella!

 6. Linda skrev:

  Varför lägger du inte upp Ej förståndshandikappade som har sex om du nu tycker det är så normalt med att alla har sex! Du måste ju tycka det är roligt och inte trott att förståndshandikappade har sex.

 7. Gert skrev:

  Det är ju helt klart att Annatelle inte lagt upp dem för att de är fina, det vet hon mycket väl.
  Hon la upp dem för att det är coolt att inte bry sig och visa sig vara okänslig.

  Hon har ju tidigare skrivit en artikel om djursex där hon skrev att djursex var mer än bara sex… det var “så mycket mer än bara sex med djur. Det är att känna kärlekskänslor och attraktion för ett djur.”
  http://nojesguiden.se/artikel/zoofili-%E2%80%94-sa-funkar-det

  Mor bakgrund av det är det uppenbart att hon har krass vidrig syn på allt i sin omgivning och vilken typ av människa hon är.

 8. sandra skrev:

  Ja det känns lite som man försöker vara lite chockerande och crazy med att lägga upp sånt! Kolla jag är ingen präktig flicka jag e en cool brud. haha men ja han har ju stånd det ser man och dom kåta blickarna! Ovant men helt naturligt!

 9. mike skrev:

  still rotten och pubertal. Kände du dig utanför som barn Analstella

 10. edit skrev:

  nivån är ju endast: “jag vet! jag provocerar läsarna, så att jag kan vända på en femöring och skälla på dem sen”

  tycker det säger en hel del om dig som person anastelle

 11. pelle skrev:

  meh, handlar ju om att du måste varna för porr och inte lura oss att klicka fram det. Lite pinigt när det står en eller två familjemedlemmar till kollega bakom ryggen och råkar kolla ner på ens skärm. bara så.

Skriv en kommentar, hörru!

You must be logged in to post a comment.