Hej lovers and friends

Jag har en mycket bra anledning till att inte blogga, och det är att wordpress-jäveln inte tillåter mig att uploada bilder. Efter mycket trixande kan jag få in bilder, men de resizeas inte och pajar bloggen. Så jag måste ladda upp bilder någon annanstans och sen länkinfoga.
Så kan vi ju inte ha det.
Min kille, datageniet, kan inte ordna detta och för den sakens skull skäms han något oerhört.

I dag firar vi nio månader. Vi firar med feber och soffhäng. Vi dricker apelsinjuice och kramas. I morgon blir nog en bättre dag, fastän denna var underbar, bara lite väl svettig. Jag äter mörk choklad med grädde, det tar edgen av sjukan.

En kommentar på “Hej lovers and friends”

  1. lia skrev:

    jag älskar dig.

Skriv en kommentar, hörru!

You must be logged in to post a comment.