Schlager och gratäng

Så kan man sammanfatta min kväll. Som är långt ifrån slut.

Jag förbereder mig inför detta.

Jag ska alltså bli inlåst på måndag.

Inlåst som i inte gå utanför dörren och vara själv.

Inlåst som i alldeles ensam.

Alldeles alldeles ensam.

I en vecka.

Så här maler jag på när jag förbereder mig.

Saker jag borde göra: tvätta.
Saker jag gör istället: gratäng.

11 kommentarer på “Schlager och gratäng”

 1. adolf skrev:

  Snrk. Har inte detta “experiment” redan gjorts hundra gånger, för hundra år sen? Men lycka till, va spännande det ska bli!

 2. anastelle skrev:

  men hörru, har inte den här sura kommentaren lämnats tusen gånger fler 1999?

 3. Miss Lyckad skrev:

  Hoppas Du får en Fin dag med dig själv idag Måndag!

  Behöver du hjälp så har jag HEMLIGHETEN! 😉

  http://miss-lyckad.blogspot.com/

  / Miss Lyckad – The Girl Who Changed The World –

 4. joppi skrev:

  misslyckad..här är HEMLIGHETEN: du är sjuk..

 5. Mattias skrev:

  Jag är bara nyfiken… Vad får du göra om det börjar brinna? Får du springa ut på en gång, eller måste du försöka avgöra om branden går att släcka med tillgängliga medel, typ en kanna vatten eller kiss eller nakenhundar insmetade i gelé?
  Självklart kan du alltid ringa mig och jag kommer på stört, men det tar en stund från Årsta, typ 15 minuter. Och när jag var liten fick vi se filmer i skolan på ett vardagsrum där teven börjar brinna. Det blir övertänt på tre minuter och sen sa brandmannen att för den familjen finns det inte mycket att göra…
  Så jag hoppas att reglerna inte är huggna i sten. Då jävlar ska nöjesguiden få.

 6. anastelle skrev:

  brandalarm.
  skriver ner/upp det på min önskelista. tillsammans med mat och kläder. ikväll klockan 21 ligger jag här hemma naken och utblottad. det är då ni ska ge mig andra kinden, skänka mig värme och näring. vi ses då!

 7. adolf skrev:

  vi väntar

 8. juliana skrev:

  vaddå utmaning!? det är väl en rätt vanlig vecka, för är det inte vad du gör mest hela dagarna? sitter hemma och lökar vid internet!? kan de inte kasta ut dig från lägenhet, sno nycklar, datan och mobben och se hur du klarar det istället!! jaaa! 😀

 9. Mattias skrev:

  Klarar ditt brevinkast en kebabrulle?
  Eller just fan, du har låda i trapphuset eller hur?

 10. sara skrev:

  Får folk koma och hälsa på?
  Lycka till!

 11. yavor skrev:

  Ahem..

  Då kommer du missa detta: http://www.pixbox.se/?page=comp_preview
  Synd.. kommer sakna dina… vitsiga kommentarer och dina… ahem, avslöjande videokommentarer…

  Lycka till, slit inte ut fjärren bara!

Skriv en kommentar, hörru!

You must be logged in to post a comment.