Jag är fortfarande full

Sen igår. För igår gick jag på det där med Fernet-shots IGEN. Att jag inte lärde mig från förra minnesluckan, och den innan dess. Men smart trick, ge mig Fernet och sen blir jag tydligen jätteparty och CRAZY och har skitskoj och är skitskoj men kommer inte ihåg nåt och vaknar full på min födelsedag av att min kille sjunger och ger mig frukost på sängen. Där växte han rejält, en stjärna i min bok, idag är han bäst.

Jag vill tacka Lia för underbara bilder.
Anton för att du vågade åka till Söder.
Den som gav mig Fernet.
Den som tog med mig till Stureplan sen men såg till att jag kom hem.

2 kommentarer på “Jag är fortfarande full”

  1. Niclas Gbg skrev:

    Superfernet!

  2. lejnox skrev:

    usch jag vet inget som är så äckligt som fernet!

Skriv en kommentar, hörru!

You must be logged in to post a comment.